fbpx
Alb'swiss TV
Aktivitete

Ja kur do të jetë syfyri dhe iftari i parë

Çdo vit për muajin e shenjtë të Ramazanit, miliona myslimanë në të gjithë botën agjërojnë për 30 ditë nga mëngjesi në mbrëmje.
Por, ky muaj është shumë më tepër se thjesht agjërim. Agjërimi i këtij muaji në shumë ajete të Kur’anit (libër i shenjtë) thuhet se është obligim apo (farz) për besimtarët e fesë islame.
Dihet se tani kanë mbetur më pak se një muaj kur do të startohet me këtë muaj. Pra, siç edhe ishte raportuar më herët Ramazani fillon me 6 maj
Këtu mund të shikoni orarin e plotë të vakteve siç njihet ndryshe nga besimtarët myslimanë si “Syfyri”, “Iftari” dhe disa të tjera.

Të ngjajshme

ME TURNE NË SHAH FESTOHET PAVARËSIA E KOSOVËS NË VJENË TË AUSTRISË

admin

Gjenevë: shfaqja e filmit artistik "Babushi"

admin

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Evropë merr pjesë në Samitin e Diasporës

admin

Në seminarin e shqiptarëve të Unia-s

admin

Gjenevë: Projektligji për Diasporën zgjoi interesimin e bashkë mërgimtarëve tanë

admin

“Jem shqiptarë dhe krenohem me këtë, kjo është vula e jonë në ballë, që na bashkon”…

admin
Loading...
Loading...
error: Content is protected !!