fbpx
Alb'swiss TV
Teknologji

Shënon rritje vlera e aksioneve të Volkswagenit

Shitjet më të mira të SUV-ve dhe reduktimet e kostove ndihmuan Volkswagenin (VW) për të minimizuar efektet e një miliard eurosh në emër të kostove ligjore dhe për të bërë një parashikim të fitimit operativ në tremujorin e parë.
Kjo gjithashtu pasqyroi ngritjen në vlerën e aksioneve të kompanisë me 3.3% këtë mëngjes, sipas agjencisë Reuters.
Të ardhurat e VW para interesave dhe taksave (EBIT) ra në 3.9 miliardë euro në tremujorin e parë, nga 4.2 miliardë euro nga e njëjta periudhë e vitit të kaluar, por ishte në përputhje me 3.92 miliardë euro siç kanë pritur analistët.

Të ngjajshme

NASA nis një helikopter në Mars më 2020

admin

Samsung postoi aksidentalisht fotografi të Samsung S20

albswiss.com

Më lirë veҫ lodheni, tani me 1 mijë euro mund të bëheni me makinë të re

albswiss.com

Gjigantët teknologjikë luftojnë tentimet e Iranit për shtrirje të propagandës

admin

Çfarë është shtrirja e postimeve në Facebook dhe si funksionon?

admin

A e dini sa telefona vijnë në Kosovë brenda një viti?

admin
Loading...
Loading...
%d bloggers like this: