fbpx
Ekonomi

Si të resetoni iPhone-in tuaj kur pulla ‘Home’ nuk funksionon

Jo, nuk duhet patjeter të zëvendësojmë pullën ‘home’.
Si të konfiguroni iPhone-in tuaj kur butoni juaj ‘Home’ nuk funksionon

1. Lidhni iPhone tuaj, me një kompjuter me iTunes të instaluar.
2. Në iTunes, zgjidhni pajisjen tuaj (Your Device).
3. Nga kutia Summary, kliko ‘Configure Acessibility; në sektorin ‘Options’ në fund.

4. Zgjidhni ‘Voice Over’ dhe klikoni OK.
5. Klikoni dy herë në ‘Press Home’ në telefon për të hapur tekstin.
Pasi të keni kaluar faqen e parë, mund të përparoni në pjesën tjetër të hapave pa aktivizimin e ‘Voice Over’.

Të ngjajshme

Nga viti 2019 në Zvicër mund të vijnë punëtorë jashtë BE-së

admin

Dy amerikanë fitojnë Çmimin Nobel për Ekonomi

admin

admin