fbpx
Zvicër

Diskutohet për marrëveshjen e sigurimeve Kosovë-Zvicër

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku sot në Gjenevë është takuar me përfaqësues të Shoqatës së Sigurimeve të Zvicrës.

“Mes përfaqësuesve të Shoqatës së Sigurimeve të Zvicrës dhe të Odës Ekonomike Zvicerano-Kosovare, në përpjekje të gjetjes së një marrëveshje mirëkuptimi në mes të dy vendeve në fushën e sigurimeve”, ka shkruar Mazreku në profilin e tij në “Facebook”.

Të ngjajshme

Shoqata “Rrethi Mejrinas” njëzet vite aktivitet, suksese dhe veprimtari

admin

Banka Kombëtare Zvicerane ul inflacionin

admin

Demonstratë nacionale për barazi në paga dhe kundër diskriminimit

admin

Leave a Comment