fbpx
Kulturë

Prezantohet libri mbi gjenocidin serb në Kosovë

Në kuadër të panairit njëditor të librit në Zvicër “Diaspora 2019”, do të prezantohet libri më i ri i politologut Bardhyl Mahmuti: “Kurthet terminologjike në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë.”

Libri ka për synim të ndihmojë në harmonizimin dhe përdorimin e saktë të terminologjisë që duhet të përdoret, sidomos nga politikanët dhe gazetarët, kur përkufizohen ngjarjet e luftës në Kosovë dhe shmangien e grackës së mohimit të gjenocidit përmes një terminologjie jo të duhur, shkruan albinfo.

Prezentimi mbahet më 15 shtator, ditë e diel, dhe fillon në ora 16.00.

AlbSwissTV.com

Të ngjajshme

Shoqata “Rrethi Mejrinas” njëzet vite aktivitet, suksese dhe veprimtari

admin

Leximi të lejon të jesh vetëm, teksa ndan qenien tënde me të gjithë universin

albswiss.com

“Joker” shpallet filmi më i mirë në Festivalin e Venecias

albswiss.com