fbpx
albswiss.com
Rinore

Data 9.10.2019 lexohet njëjtë nga dyja anët

Të rralla janë raste kur ju i lexoni fjalët, emrat apo numrat dhe keni një rezultat të njëjtë.

E veçanta e kësaj date është se pavarësisht si e lexojmë nga fillimi apo nga fundi do ta kemi rezultatin e njëjtë.

9.10.2019, (nëntë, dhjetë, dymijë e nëntëmbëdhjetë).

 

/Alb’swiss TV/

Të ngjajshme

Ju prezantojmë me mjeshtrit e fotoshopit (FOTO)

albswiss.com

Besim Nika, mjeshtër i veturave dhe modifikues i motoçikletave (VIDEO)

albswiss.com

Si të përgatisni fëmijën për fillimin e një viti shkollor?

albswiss.com