fbpx
albswiss.com
Ekonomi

Inspirohuni nga histori suksesi në Akademinë Kreative më 21-22 Tetor në qytetin e Durrësit

Loading...

Jeni një ëndërrimtar kreativ me një ide apo një sipërmarrës i ardhshëm? Akademia Kreative e cila do të organizohet në qytetin e bukur Durrësit në datat 21-22 Tetor është një shans i artë për tu inspiruar nga histori suksesi dhe takuar njerëz të rinj dhe partnerë potencialë për biznesin tuaj.

ICTSMedia, në kuadër të projektit “Mbështetja e sipërmarrësve krijues dhe zhvillimi i sektorit të industrive krijuese“, financuar nga SlovakAid – Asistenca Zyrtare për Zhvillim e Republikës Sllovake – në bashkëpunim me partnerët Sllovak dhe Universitetin POLIS do të organizojë më datë 21-22 Tetor 2019 në Durrës në Hotel Albanian Star, Akademinë e Tretë Krijuese për studentet dhe sipërmarrësit e rinj nga fusha e industrive kreative.

Këto dy ditë do të jenë të mbushura me punëtori dhe diskutime, të cilat mund te ndihmojnë të interesuarit në idetë e tyre sipërmarrëse.

Kësaj akademie do ti bashkohen ekspertë Sllovakë të industrisë kreative si Michal Laco – mbështetës startupesh duke i ndihmuar të përmirësojnë idetë e tyre; Zora Jaurova – organizatore e forumit Industritë Kreative; Kristina Korcekova – menaxhere e një akseleratori startupesh dhe Daniel Straka – mbështetës i shkencëtarëve Sllovakë për zgjerimin e potencialit të tyre.

Çdo student apo sipërmarrës i ri i cili dëshiron të përmirësojë më tej aftësitë e tij sipërmarrëse dhe të mësojë nga profesionistë në botën e startupeve dhe industrive kreative ftohet të klikojë në këtë lidhje https://cutt.ly/teiqYgo dhe plotësojë fushat e kërkuara

Aplikimet për tu bërë pjesë e Akademisë Kreative do të jenë të hapura deri më datë 14 Tetor 2019. Pjesëmarrja do të jetë e lirë së bashku me udhëtimin nga Tirana, akomodimin dhe ushqimin.

Bashkohuni me ne në Durrës në datat 21-22 Tetor. Alb’swiss TV

/Alb’swiss TV/

Loading...

Të ngjajshme

Mishi i lopëve të sëmura përhapet nga Polonia në 11 vende të Evropës

admin

Facebook nuk është më një prej 10 markave më me vlerë në botë

albswiss.com

Produktet kosovare ekspozohen në SHBA

admin
Loading...
Loading...