fbpx
Alb'swiss TV
Kulturë

“Të qenurit i dashuruar thellësisht nga dikush tjetër, ju jep juve forcë, përderisa ta dashuroni thellësisht dikë tjetër, ju jep juve guxim”

Lao Tzu – ishte filozof dhe shkrimar antik kinez. Mendohet se Lao Tzu ka jetuar rreth shekullit të VI -të para lindjes së krishtit dhe ishte bashkëkohorë me Konfuçin. Veprat e tij janë shfrytëzuar nga lëvizje të ndryshme anti – autoritare dhe gjithashtu edhe nga legalizmi kinez.

Të qenurit i dashuruar thellësisht nga dikush tjetër, ju jep juve forcë, përderisa ta dashuroni thellësisht dikë tjetër, ju jep juve guxim“.

KultPlus.com

Të ngjajshme

Libri i Ibrahim Berishës ”Death of Colony” botohet në SHBA

albswiss.com

Kulturë: Në Prizren hapet ekspozita “Unë jam shqiptar”

admin

Marangozi zviceran krijon portrete në xhamat e thyera

albswiss.com

Sigurohuni t’i keni duart e pastra para se të prekni zemrën e dikujt

albswiss.com

Monografi për kolosin e pikturës shqipe, Abdurrahim Buza

admin

“Opera night” mbyll ESMA 2019

albswiss.com
Loading...
Loading...
error: Content is protected !!