Alb'swiss TV
Lajme

799 gjoba shqipton Policia për mosrespektim të Ligjit për Pandeminë

799-gjoba-shqipton-policia-per-mosrespektim-te-ligjit-per-pandemine

Policia shqipton 799 gjoba për mosrespektim të Ligjit për Pandeminë.

Policia e Kosovës vetëm gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 799 tiketa për mosrespektim të ligjit COVID-19.

Ligji për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë COVID-19 në Kosovë ka hyrë në fuqi në fund të muajit gusht.

Ndërkaq, Ligji për Pandeminë ka 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë COVID-19.

Në nenin 24 të këtij ligji rregullohet çështja e orareve të lëvizjes dhe gjobat në rast mosrespektimi.

Të ngjajshme

Vjedhja e 2 milionëshit, dorëzohet në polici Kadri Shala

albswiss.com

Zyrtarja e Thesarit për vjedhjen: Tash atmosfera në punë është si me shku në dekë

albswiss.com

Deputeti Arifi me pagë, edhe pse në burg

albswiss.com