fbpx
Alb'swiss TV

Author : news

Rinore

Më në fund, borë në Kosovë

news
Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës thotë se ditëve me diell dhe me temperatura të larta mbi vlerat e mesatareve po u vije fundi. Kjo si pasojë e masave të ftohta të ajrit me origjinë nga veriu...