Alb'swiss TV
Lajme

Edhe kjo komunë e Kosovës ndalon përdorimin e mjeteve piroteknike

edhe-kjo-komune-e-kosoves-ndalon-perdorimin-e-mjeteve-piroteknike

Ndalohet përdorimi i mjeteve piroteknike në vende publike në Podujevë.

Komuna e Podujevës ka marrë vendim për ndalimin e përdorimit të mjeteve piroteknike në vende publike.

“Me qëllim të mbrojtjes së jetës dhe shëndetit të qytetarëve, sot kam nxjerrë urdhëresë për ndalimin e përdorimit të mjeteve piroteknike në vendet publike në territorin e Komunës së Podujevës, për periudhën 22.12.2020 deri më 03.01.2021”, ka shkruar kryetari i komunës së Podujevës.

“Personat që veprojnë në kundërshtim me këtë urdhëresë do të gjobiten me 100 euro”, ka shtuar ai.

Të ngjajshme

A e ka shkelur Kushtetutën Vjosa Osmani me shkarkimin e djalit të Haxhi Shalës?

albswiss.com

Afër 80 mijë qytetarë u dënuan për shkeljen e ligjit anti-Covid, për 3 muaj

albswiss.com

Kreu i Graçanicës kërkon urgjentisht heqjen e billbordit me emblemën e UÇK-së

albswiss.com