fbpx
Alb'swiss TV
Kulturë

Forca që lind nga mirësia

Alexis e ka një sëmundje që ia kërcënon jetën. Ajo e kalon kohën në hapësira të pyllëzuara të Skocisë veriore, ku kujdeset për dhjetëra kafshë të sëmura, të plagosura apo që janë në prag të ngordhjes, transmeton Telegrafi

Disa nga kafshët për të cilat ajo kujdeset kanë kancer terminal, disa janë nga ato që do të vriteshin për shkak të paaftësive të tyre, e disa janë shpëtuar nga thertoret. Alexis u ofron kujdes thelbësor paliativ.

Të ngjajshme

Zbulime arkeologjike në Shqipëri, me rëndësi edhe për Europën

admin

Shoqata “Rrethi Mejrinas” njëzet vite aktivitet, suksese dhe veprimtari

admin

Ministri Bytyqi: S’ka parregullsi në provimin e maturës, rezultatet më 10 shtator

admin

Leave a Comment