Alb'swiss TV
Ekonomi

I kërkohet Qeverisë heqja e menjëhershme e kufizimeve të lëvizjes dhe i orarit të punës për bizneset

i-kerkohet-qeverise-heqja-e-menjehershme-e-kufizimeve-te-levizjes-dhe-i-orarit-te-punes-per-bizneset

Kërkohet heqja e menjëhershme e kufizimeve të lëvizjes dhe i orarit të punës për bizneset.

Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës gjatë një takimi që kanë pasur me kryeministrin Avdullah Hoti, kanë kërkuar heqjen e menjëhershme të kufizimeve të lëvizjes dhe orarit të punës për bizneset, raporton Express.

Përveç këtyre kërkesave, OAK ka bërë kërkesë edhe që të ketë mbështetje direkte për bizneset dhe punëtorët.

“OAK kërkoi edhe njëherë nga Kryeministri heqjen e menjëhershme të orës policore dhe kufizimeve ose mbështetje direkte për bizneset dhe punëtorët për humbjet që po u shkakton ky vendim duke i’u ndaluar të drejtën e punës, kërkesë kjo e dalë nga takimet që OAK po ka në vazhdimësi me bizneset dhe ankesat që OAK po pranon në vazhdimësi nga bizneset”, thuhet në komunikatë.

Nga kjo odë, kanë kërkuar edhe që të përfshihen disa kërkesa të bizneseve në Ligjin për Rimëkëmbje.

Të ngjajshme

Rukiqi alarmon: Mosmiratimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike mund të shkaktojë dëme të pariparueshme

admin

Qeveria pritet t’i rimbursojë të gjithë ata persona që kanë më pak se 10 mijë euro në trust

albswiss.com

Hoti premton qindra miliona euro për bizneset

albswiss.com