Alb'swiss TV
Ekonomi

Protestojnë para qeverisë Punëtorët e Telekomit

protestojne-para-qeverise-punetoret-e-telekomit

Punëtorët e Telekomit ende nuk i kanë marrë pagat e muajit tetor.

Sindikata e Punëtorëve të Telekomit të Kosovës ka paralajmëruar për sot një protestë nga ora 13:00 para objektit të Qeverisë së Kosovës, për shkak të gjendjes së krijuar në Telekomin e Kosovës.

Punëtorët e Telekomit ende nuk i kanë marrë pagat e muajit tetor, ndërsa thonë se tashmë po rrezikohet seriozisht edhe funksionimi i ndërmarrjes.

Punëtorët e Telekomit kanë paralajmëruar edhe më herët protesta e greva nëse Qeveria e Kosovës nuk ndërmerr asnjë hap për të zhbllokuar llogaritë dhe kthimin e mjeteve në llogarinë e Telekomit, të cilat janë bllokuar e tërhequr nga kompania “Dardafon”, kompania amë e Z-Mobile, si pasojë e borxhit ndaj saj.

Të ngjajshme

KEDS deklarohetpër mungesën e energjisë elektrike në lagjen “Bregu i Diellit”

albswiss.com

Mbi 120 mijë persona kanë aplikuar në TRUST për 10 përqindshin

albswiss.com

Mbi 57 për qind paguhen me kesh

albswiss.com