Alb'swiss TV
Ekonomi

Protestojnë punëtorët e Telekomit: Nuk do të largohemi deri në përmbushjen e kërkesave tona.

protestojne-punetoret-e-telekomit:-nuk-do-te-largohemi-deri-ne-permbushjen-e-kerkesave-tona.

Punëtorët e Telekomit: S’do të largohemi deri në përmbushjen e kërkesave tona.

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Telekomit, Lamih Balaj, ka thënë se kjo protestë është për fajin e Qeverisë dhe deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Sipas tij, për fajin e tyre, ndërmarrja e Telekomit është në këtë gjendje dhe punëtorët e saj kanë mbetur në mëshirën e fatit.

“Në çdo moment janë duke u rrezikuar rreth 1 milion konsumator. Ne kemi mbi 400 kontrata me persona fizik e juridik që antenat i kanë të vendosura në pronat e tyre. Qeveritarët tanë kanë rënë në gjumë të thellë dhe nuk po e dinë rëndësinë vitale të kësaj ndërmarrjeje”, ka thënë ai.

Ai ka thënë se ky është aseti më i rëndësishëm në Republikën e Kosovës.

Balaj thotë se edhe Komisioni Hetimor për Telekomin është bërë vetëm që deputetet të marrin mëditje.

Ai ka thënë se do të ketë protesta të vazhdueshme deri në përmbushjen e kërkesave të tyre.

“Ne nuk e kemi ndërmend me u tërheq. Sot nuk kemi dalë këtu as që ta rrëzojmë Qeverinë e as në emër të një partie politike, po për shkak të nevojave”, ka thënë ai.

Të ngjajshme

Bizneset vazhdojnë me humbje, shteti hesht

admin

Ekzekutohet edhe pjesa e dytë e mjeteve për bizneset në kuadër të Fondit të Rimëkëmbjes

albswiss.com

Detaje rreth tërheqjes së 10 përqindëshit dhe Rimëkëmbjes Ekonomike

albswiss.com