6.2 C
Geneva
Sunday, March 3, 2024

Bekim Jashari me fjalet e tij po “dridh” gjithe vendin. Kjo qe po thote eshte shume me vend

Bekim Jashari njëherësh pjesëtarë i familjes së Komandantit Legjendar të Ush trisë çlirimtare të Kosovës, Adem Jashari, ka thënë se nuk lejojnë ta humbin Kosovën në tavolinë.“Shpresoj që deponimi i qytetarëve të komun,ës time nuk ka hamendje që unë nuk do ta kem edhe një mandat, sepse ata e kanë nevojë me i zgjidhë këto halle, dhe ata e kanë parë paster,tinë, sinqeritetin, dhe punën e Bekim Jasharit gjatë këtij mandati. Këto projekte që unë kam plani,fikuar në mandatin e ardhshëm me i përfundu qoftë në infra,strukturë, kanalizimin , ujë,sjellësin, trotuar e ndriçim, që pas 2025 do të ketë nevojë vetëm për mirëmbajtje, dhe sanim të defekt,eve, dhe prurje të investitorëve që unë shpresoj shumë gjatë këtij mandati të ardh,shëm këna me arrit me i pru, për krijim të vend,eve të reja të punës.

Jashari tutje ka thënë se pavarë,sisht se a kërkohet në nivel lokal a qendrorë, qoftë si familje Jashari, apo si vetë Bekim do ti dalë zot Kosovës, dhe se nuk do të lejojnë humbjen në tavolinë.“Me të vetm,en arsye, Bekimi nuk e ka menduar dhe nuk beson që në qoftë se vendi ynë është në rrugë të mirë, nuk do e vazhdoj, por në qoftë se kër,kohet mua më vjen keq por do ta them një fjalë ne si familje kemi ditë dhe mundem me fitu Iufj,tën, duke e ditë fortë mirë kush është Serbia, dhe me kënd këna punë, nuk lejojna këtë Kosovë me humb në tavolinë sot. Pavarësisht a kër,kohet në nivel lokal a qendrorë. Si familje, dhe si Bekim po flas, nuk lejoj,më, qysh ditum me fitu këtë Kosovë në Iufj,të duke e ditur se çfarë arsenali ka pas Serbia, nuk lejojna që sot në paçe na me humb këtë Kosovë në tavo,linë, pavarësisht kushdo qoftë ai me bo një gjë të tillë”, tha Jashari në Prime Time./

Të Fundit
spot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_img