Cramon njofton se Komisioni i PE-së ka pranuar raportin e saj për Kosovën – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Lajme

Cramon njofton se Komisioni i PE-së ka pranuar raportin e saj për Kosovën

cramon-njofton-se-komisioni-i-pe-se-ka-pranuar-raportin-e-saj-per-kosoven

Viola von Cramon thotë se Komisioni i PE-së, ka pranuar raportin e saj për Kosovën.

Viola von Cramon, ka bërë të ditur se Komisioni i Parlamentit Europian për Punë të Jashtme, ka miratuar raportin e saj për Kosovën.

Në reagimin e saj, ajo shkruan se me këtë dokument, po i dërgojnë mesazh të qartë Kosovës dhe Komisionit Europian, në lidhje me udhëzimet dhe veprimet që duan të shohin.

Tutje ajo shkruan se Parlamenti Europian e sheh Kosovën si një vend me një perspektivë të qartë europiane.

Të ngjajshme

Regjistrimi i diasporës kontestohet nga opozita

albswiss.com

Qeveria në detyrë ndan mjete shtesë për punonjësit e Shërbimit Korrektues

albswiss.com

Cilët zyrtarë do të jenë objekt hetimi për pasurinë e pajustifikueshme?

albswiss.com