Adrijana Hoxhiq jashtë, Duda Balje në Kuvend – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Lajme

Adrijana Hoxhiq jashtë, Duda Balje në Kuvend

adrijana-hoxhiq-jashte,-duda-balje-ne-kuvend

Duda Balje në Kuvend, Adrijana Hoxhiq jashtë.

KQZ sot ka certifikuar rezultatin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 14 shkurtit.

Pas Aktgjykimit të Supremes, Komuniteti i Bashkuar-Adrijana Hoxhiq nuk ka fituar mandat në Kuvend dhe një deputet i është hequr Iniciativës Rome parti këto që kishin fituar vota për komunitetet e tyre me ndihmën e Listës Serbe në komunat me shumicë serbe.
Në vend të Adrijana Hoxhiq në Kuvend është futur Duda Balje nga Unioni Social Demokrat.

Komunitetet pakicë pas certifikimit të rezultateve do të kenë këtë përbërje në Kuvend,

Lista Serbe ka 10 deputetë, Partia Demokratike Turke e Kosovës- 2 deputetë kurse Koalicioni Vakat, Partia e Re Demokratike e Kosovës, Partia Gorane, Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës, Partia e Ashkalinjëve për Integrim, Iniciativa Rome, Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës dhe Unioni Social Demokrat nga një deputet.

Të ngjajshme

Gjesti i veçantë i dorëzimit të detyrës nga Anton Quni te ministri i ri

albswiss.com

Osmani tregon se kush është shefi: Lulet i ujit ti Prindon

albswiss.com

Kusari-Lila: Së pari seanca për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhje, pastaj seanca për zgjedhjen e presidentit

albswiss.com