Bitcoini shkruan historinë – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Ekonomi

Bitcoini shkruan historinë

bitcoini-shkruan-historine

Kapitali i tregut të valutës digjitale, Bitcoin, ka kaluar shifrën e një bilion dollarëshit për herën e parë në histori.

Të premten, vlera e një Bitcoini arriti në mbi 53 mijë e 500 dollarë, duke e shtyrë përpara drejt shifrave historike.

Tregu i kësaj kriptovalute tani është më i madh se vlera e gjigantëve të pagesave, “Mastercard” dhe “Visa” bashkë.

Vlera e kësaj valute digjitale është rritur për 415 miliardë dollarë në vitin 2021, sipas të dhënave të “Bloombergut”.

Të ngjajshme

Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër

albswiss.com

KEDS lë në terr këto komuna të Kosovës

albswiss.com

KEK-u investon në sigurinë e njësive prodhuese

albswiss.com