Hilmi Gashi zgjedhet në parlamentin komunal të Muri-Gümligen – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Lajme

Hilmi Gashi zgjedhet në parlamentin komunal të Muri-Gümligen

Partia e Gjelbër, dega e Muri-Gümligen kanë kandiduar me dhjetë kandidatë për zgjedhje në këshillin e madh komunal dhe dy për këshillin e vogël komunal. Në mesin e tyre ishte edhe Hilmi Gashi, drejtues i grupeve të interesit në Unia dhe aktivist në çështje të migracionit.

Në legjislaturën e ardhshme, të Gjelbrit do të përqendrohen në mbrojtjen e klimës dhe drejtësisë sociale. Sidomos kjo temë e dyta, pra drejtësia sociale ishte edhe pjesë e programit të kanidaturës së Hilmi Gashit, i cili garoi me shprehjen: Me kokë dhe zemër për drejtësi sociale!

Partia e gjelbër e Muri-Gümligen, në Kantonin e Bernës, në zgjedhjet e së dielës ka fituar pesë mandate në parlament të komunës. Në mesin e të zgjedhurve është edhe Hilmi Gashi, i cili i ka falënderuar të gjithë votuesit për besimin e dhënë!

“Me kokë dhe zemër për drejtësi sociale!”, këmbëngul Hilmiu në moton e tij në këtë pozitë.

Të ngjajshme

U aksidentua para gjashtë ditësh, vdes në QKUK

albswiss.com

Miroslav Lajçak i shkruan letër Albin Kurtit, zbulohet përmbajtja e saj

albswiss.com

Janë fëmijë dëshmori por nuk e duan banesën e dhuruar nga shteti

albswiss.com