fbpx
16.1 C
Geneva
Saturday, June 1, 2024

KEDS lë në terr këto komuna të Kosovës

Në këto komuna do të ndalet rryma sot.

KEDS’i ka njoftuar konsumatorët për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fabrika e Birrës (kodi: 50054001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fabrika e Birrës.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushnik (kodi: 16023003) prej orës 11:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 15:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar në TS Negrovc të Pllavit dhe TS Berisha te antenat.

2.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi 10014002) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Hajvalia

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar në TS Hajvali xhamia.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Rrethi (Kodi: 63000014) prej orës 11:00 – 11:10 dhe nga ora 14:20 -14:30

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës), TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës), TSB-Tuneli, TSB-16 (Dardania -I) dhe TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

TS 10/04 kV Gavrani 2 Ruga e 7 (Kodi: 63000014026) prej orës 11:00 – 14:30

Vendet: TS Gavrani 2 Ruga e 7.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Prizren

1.

NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqina I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Aktivizimi i segmentit të ri 10kV Budakovë- Lagjja Bajraktrari.

24.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Prishtina II do te ndërprehet:

TS 10/04kV Objekti i Zjarrfikëseve (kodi: 10010002172) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Objekti i Zjarrfikëseve dhe një pjesë e rr. Tahir Zajmi.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i linjës së re 0.4kV.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Kinemasë (Kodi: 40040004) prej orës 09:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Rr.12.Qershori (një pjesë), rr. Dëshmorët e Kombit (një pjese), rr. Skënderbeu, rr. Sejdi Sejdiu.

Arsyeja: Selektimi i kabllove ekzistuese.

24.02.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fortesa (Kodi 82081009) nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet: fshatrat Bellacërkë dhe Sopniq.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re 12/1000 të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madh (Kodi 15018018) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Të Fundit
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img