fbpx
26.9 C
Geneva
Tuesday, July 16, 2024

Këto janë vendet që nesër nuk do të kenë energji elektrike

Njoftim nga KEDS’i, këto janë vendet që nesër nuk do të kenë energji elektrike.

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa fshatra dhe qytete të Kosovës.

Kjo për shkak të punimeve në sistem që do të bëhen gjatë ditës së nesërme.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

1.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 11:00 – 12:00 si dhe nga 14:00 – 15:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Rajoni i Gjilanit

1.

Në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhorani (Kodi: 61065014) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: 121 Pompa (Zejna) TS.122 Pirraj Ts.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P(Shtëpia Private) TS.148 Gurthyesi (Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosellë TS.152 TS. e fundit TS.153 Ramjan (Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) TS.155 Ramjan (Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TS. SH Fusha e Sportit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Rajoni i Gjakovës

1.

Në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Punime në projekte investive

Rajoni i Ferizajt

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj II nga dalja 10kV Kosovatransi do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 40041004096,097,238,086,263,264,237) nga ora 09:30 deri në ora 16:30.

Vendet: TS Kombinati i Drurit, TS ELKOSI, TS Viva Fresh, TS Kombinati i Drurit, Ahmet Kaçiku The village dhe TS ELKOSI- Ndërtesa.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe kalimi i trafostacioneve nga Kosova Trans 2 në Kosova Trans 1.

2.

Në TS 35/10kV Ferizaj II nga dalja 10kV Drejtimi i Sillosit do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 40041001268,001,200,003,004,104,201,211,058) nga ora 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Lagjja Iliria, Drebangu, afër Përmendores ”D. Islami”, TS BEN – AF, TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës), Gllavicët-afer Ben-Af, TS BEN – AF, TS Ganimete Tërbeshi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

3.

Në TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 40000004252,243, 242) nga ora 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: TS 28 Nëntori e re, TS 28 Nëntori (blinda ), TS 28 Nëntori (MBTS).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Të Fundit
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img