Ky është vendimi i Gjykatës për kryetarin e Kllokotit – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Lajme

Ky është vendimi i Gjykatës për kryetarin e Kllokotit

ky-eshte-vendimi-i-gjykates-per-kryetarin-e-kllokotit

Gjykata merr vendim ndaj kryetarit të Kllokotit

Gjykata Themelore në Prishtinë ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit Bozhidar Dejanoviq, për shkak të dyshimit të bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale cenimi i përcaktimit të lirë të votuesve.

Sipas një njoftimi, gjyqtarja e procedurës paraprake të pandehurit B.D., i ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji, pasi që e njëjta ka konstatuar se janë përmbushur kushtet për caktimin e paraburgimit.

“Ekziston dyshimi i bazuar se i pandehuri B.D në cilësinë e kryetarit të Komunës së Kllokotit, ka kanosur seriozisht punëtorët e komunës së Kllokotit dhe qytetarët e kësaj komune, duke ndikuar në vullnetin e tyre që të votojnë në mënyrë të caktuar, për një subjekt të caktuar politik dhe për kandidatë të caktuar. Kundër këtij vendimi palët kanë të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit të Kosovës”, thuhet në njoftim.

Të ngjajshme

Komisionerër e dyshuar për manipulim votash – Çka do të ndodh me ta?

albswiss.com

Kurti emëron zëvendësministrat në tetë ministri

albswiss.com

Këmbësorja vdiq pasi u godit nga vetura, policia publikon foton e viktimës sepse nuk e kanë identifikuar

albswiss.com