2.6 C
Geneva
Thursday, April 25, 2024

Në Düsseldorf të Gjermanisë promovohet, Libri, “GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”,  nga Nuhi Bytyçi

Në qytetin Dyzeldorf të Gjermanisë, në prezencën e auditorit të gjerë e të zgjedhur,  në Klubin e Biznesit, u bë promovimi i Librit, “ GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”,  i gazetarit Nuhi Bytyçi,  botuar nga Shtëpia botuese „Armagedoni“ në Prishtinë. 

Në Düsseldorf të Gjermanisë, në ambientet e Klubit të Bizneseve, është promovuar  “ GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”,  i gazetarit e publicistit Nuhi Bytyçi.

Evenimentin kulturor promovues e drejtoi diplomati  shkrimtari Pal Sokoli , i cili  foli për librin voluminoz dhe punën e autorit në realizimin e librit, që përmbanë një histori të begatë kombëtare, gjatë katër dekadave të fundit.

Gazetari dhe ish luftëtari i UÇK-së Martin Çuni foli për vlerat e librit, i cili është  kontribut kombëtar i akademik Zajmit.

Me  fjalë rasti u prezantuan edhe pjeëmarrës tjerë, Shefqet Dibrani, Faruk Tasholli dhe vetë autori Nuhi Bytyçi.

Pas  promovimit të librit,“ GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”, është zhvilluar bashkëbisedim me autorin.

Libri ,“ GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”, u tha se shërben për ta njohur një pjesë të historisë së vështirë kombëtare dhe është burim për historianët e ardhshëm për të studiuar njërën nga periudhat më të vështira që kaloi Kosova në shekullin fundit.

Halil Rrustemaj

Të Fundit
spot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_img