Paralajmërimi i WhatsApp për përdoruesit që nuk pajtohen me politikën e re të privatësisë – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Teknologji

Paralajmërimi i WhatsApp për përdoruesit që nuk pajtohen me politikën e re të privatësisë

paralajmerimi-i-whatsapp-per-perdoruesit-qe-nuk-pajtohen-me-politiken-e-re-te-privatesise

WhatsApp me masa të rrepta për përdoruesit që nuk pajtohen me politikën e re të privatësisë.

Përdoruesit e WhatsApp që nuk bien dakord me politikën e përditësuar të privatësisë të shërbimit në pronësi të Facebook përballen me mundësinë e humbjes së mundësisë për të dërguar ose pranuar mesazhe përmes aplikacionit në iPhone.

WhatsApp po përgatitet të bëjë ndryshime në politikën e saj të privatësisë në lidhje me disa nga tiparet e saj të bisedave.

Ndryshimet janë bërë subjekt i ankesave për disa përdorues, por shërbimi ka në plan të inkurajojë përdoruesit të bien dakord për politikën e re.

Siç është thënë, WhatsApp “nuk do të fshijë” llogaritë e përdoruesve që nuk pranojnë përditësimet e politikave, por ato “nuk do të kenë funksionalitetin e plotë të WhatsApp” derisa të pranojnë kushtet e përdorimit të aplikacionit.

Faqja e përshkruan këtë si “Për një kohë të shkurtër, ju do të mund të merrni thirrje dhe njoftime, por nuk do të jeni në gjendje të lexoni ose dërgoni mesazhe nga aplikacioni”. Kohëzgjatja e “kohës së shkurtër” nuk është përcaktuar.

Pas 15 majit, përdoruesit do të mund të pranojnë ndryshimet, por WhatsApp paralajmëron politikën e saj “që lidhet me përdoruesit joaktivë do të zbatohet”.

Kjo politikë thotë se llogaritë që konsiderohen joaktive “zakonisht fshihen pas 120 ditësh pasiviteti”.

Të ngjajshme

Qiraja në Hënë, a e dini sa do të kushtoj?

albswiss.com

Bien Facebook, Instagram dhe Messenger

albswiss.com

Çfarë u ndodhi aplikacioneve më të përdorura në të gjithë botën, WhatsApp & Instagram s’funksionuan

albswiss.com