fbpx
23.3 C
Geneva
Monday, July 1, 2024

Përsëri do të ketë ndërprerje të rrymës

Duket se përsëri do të ketë ndërprerje të rrymës.

KEDS ka njoftuar qytetarët për ndërprerje të rrymës.

Asyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

18.02.2021

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Montim – demontim i rrjetit të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Fushë- Kosova 1 (Kodi 15018006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J18 Spitali (Kodi 63000018) nga ora 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

18.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 nga dalja 10kav Nr.37 Stabiliment shpërndarës, Bregu i Diellit do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 11000016099, 170, 103, 259, 121, 105, 159, 241) prej orës 10:00 deri në ora 18:00

Vendet: Farmedi-EULEX-i, Hendikos-i dhe Lagjja e Spitalit- një pjesë.

Arsyeja: Punimi i kokave dhe lidhëseve të tensionit të mesëm.

2.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Potok te Haxhovit (kodi: 16100005044) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Potok te Haxhovit.

Arsyeja: Kyđje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

Në TS 110/35/10kV Ferizaj nga dalja 10 kV Rexhep Bislimi prej ores 09:00 – 21:00 do të ndërprehen trafostacionet me kode (40000003205, 40000003257, 40000003247, 40000003203, 40000003204, 40000003201, 40000003206, 40000003209, 40000003208, 40000003210, 40000003223, 40000003002, 40000003184, 40000003230 dhe 40000003228)

Vendet: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja: Punimi i termo-lidhesave të kabllos ekzistuese me kabllon e re sipas projektit Rexhep Bislimi 1.

18.02.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e Re (Kodi: 31000030 ) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

1.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Egzon Dervishi (Kodi: 81084022005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Egzon Dervishi.

Arsyeja: Vendosja e bazës së siguresave të tensionit të ulët.

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bujupi Prime Group (Kodi: 19000031254 ) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: 10/0.4kV Bujupi Prime Group Construction.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët në stabilimentin shpërndarës ekzistues sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

TS10/04 kV Terminali (Kodi: 41000011027) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: TS Terminali.

Arsyeja: Vendosja e ormanit të tensionit të ulët.

Të Fundit
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img