2.6 C
Geneva
Thursday, April 25, 2024

Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Juridik arrin në 3-shen më të mirë në botë

Arritje historike e studentëve të Universitetit të Prishtinës…

Studentët e Fakultetit Juridik të UP-së 🇽🇰, të cilët përfaqësuan Universitetin e Prishtinës në garën “Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot”, arritën të dilnin në 3-shen më të mirë në botë.

Kjo është gara më e madhe botërore në fushën e të drejtës ndërkombëtare komerciale dhe arbitrazhit dhe kjo arritje e ngre lart punën e studentëve tanë dhe emrin e Universitetit të Prishtinës, si dhe na bën të gjithëve shumë krenarë.👨‍⚖️👩‍⚖️

Përgëzime të përzemërta studentëve Ariana Rexha Dea Fetiu, Morea Pula, Melisë Sejdiu, Nol Musa, Rea Hadri, si dhe trajnerëve: Prof. Donikë Qerimi, Ilir Hajraj dhe Art Sylaj. /Universiteti i Prishtinës/Prointegra.ch/

Të Fundit
spot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_img