Gjykata vendos për qytetarin që ia ofroi 20 euro policit për të pirë kafe – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Lajme

Gjykata vendos për qytetarin që ia ofroi 20 euro policit për të pirë kafe

gjykata-vendos-per-qytetarin-qe-ia-ofroi-20-euro-policit-per-te-pire-kafe

Ia ofroi 20 euro policit për të pirë kafe, gjykata vendos për qytetarin.

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti i Kr.imeve të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Prizrenit, për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej tridhjetë ditësh, ndaj të pandehurit R.S., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale dhënia e ryshfetit.

“Me datë 9 mars, në orët e mbrëmjes në pikën kufitare në Vërmicë, i pandehuri R.S., me t’u afruar te sporteli i kontrollit policor, pasi ia dorëzon dokumentet zyrtarit policor, në lejen e qarkullimit të automjetit e kishte future një kartëmonedhë prej 20 € (njëzet eurosh) dhe i pandehuri i drejtohet zyrtarit policor me fjalët ‘’këto të holla i kam lënë për ju, për qejf, për të pirë një kafe dhe për të më mundësuar ta kalojë kufirin meqë ndërrimi paraprak policor më ka refuzuar hyrjen’’, me ç’ rast i pandehuri R.S., ndalohet nga policia ku edhe i është sekuestruar përkohësisht kartëmonedha në shumën prej 20 € (njëzet eurosh)”,njofton gjykata,

Të ngjajshme

Reshjet e mëdha shkaktuan aksidente e bllokim rrugësh në Kosovë

albswiss.com

Ndërtimi i një muzeu propozohet për Cimën dhe shokët

albswiss.com

Nga kjo ditë rriten temperaturat në Kosovë

albswiss.com