2.6 C
Geneva
Friday, November 25, 2022

Kaq shqiptarë jetojnë në SHBA

Shumë shqiptarë kanë pushtuar botën.

Një milion shqiptarë së bashku me arbëreshët e Italisë jetojnë në SHBA.

Në emisionin “Opinion” drejtuesi i “Vatrës” në Amerikë, Elmi Berisha tha se më së shumti shqiptarët jetojnë në New York, Florida dhe Boston.

“Mendohet se janë jo më pak se 850 mijë shqiptarë duke mos futur arbëreshët e Italisë. Mendohet se janë rreth 1 milion shqiptarë së bashku me arbëreshët jetojnë në SHBA. Më së shumti jetojnë në New York, Boston, Florida etj. Së fundmi ka një përparim të shqiptarëve që kanë emigruar në vitet ’90 në Teksas”,-tha Elmi Berisha

Të Fundit
spot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_img