Kjo pjesë e Prishtinës sot do të mbes pa energji elektrike – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Ekonomi

Kjo pjesë e Prishtinës sot do të mbes pa energji elektrike

kjo-pjese-e-prishtines-sot-do-te-mbes-pa-energji-elektrike

KEDS, ka njoftuar se sot do të realizohen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat i punimeve do të ketë edhe ndërprerje të energjisë në disa lokacione.

Sipas njoftimit të KEDS-it, punime do të ketë vetëm në rajonin e Prishtinës dhe në këto lokalitete:

1.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Nr.19 Ilirida (kodi: 11000004052) prej orës 08:00 – 12:00

Vendet: lagj.Taslixhe,

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë afër Sh.F.”Gjergj Fishta”

2.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Nr.6 Ibrahim Banushi (kodi: 11000001003) prej orës 08:00 – 12:00

Vendet: Shtëpia e pleqve

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases afër Sh.F.”Gjergj Fishta”.

Të ngjajshme

Minatorët e Trepçës hyjnë në grevë, Osmani: Jemi duke pritur që ta marrim pagën e janarit

albswiss.com

Konfiskohen 700 kg produkte të mishit të prishur në Ferizaj

albswiss.com

Gjermania po kërkon punëtorë, këto profesione kanë përparësi

albswiss.com