Në këto komuna do të ndalet rryma nesër – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Lajme

Në këto komuna do të ndalet rryma nesër

ne-keto-komuna-do-te-ndalet-rryma-neser

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës për nesër për shkak të punimeve në rrjet.

KEDS ka njoftuar konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.6 Ibrahim Banushi (Kodi: 11000001) prej orës 11:00 – 11:10 si dhe nga ora 15:00 – 15:10

Vendet: rr.Ibrahim Banushi, rr.Elena Gjik dhe Shtëpia e Pleqëve.

TS.10/04 kV Ibrahim Banushi 1 (Kodi: 11000001001) prej orës 11:00 deri në ora 15:10

Vendet: rr. Bajram Kelmendi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Peja

1.

NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina II (Kodi: 52000004) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Pompa e benzines Xemajl Myrtaj, Zajmi, Videja, Polca, Deiqi, Grabonica, Dollova , Drenovci, Poterq i Epërm, Poterq i Ulët, Dugujeva, Bokshiqi, Fabrika e bllokave “Boksh- Kosova” Bokshiq, Jagoda, Krushevë e Madhe, lagjet Palushaj dhe Dodaj, Budisalci, Rudica, Stupë, Trestenik dhe Lutogllavë.

Arsyeja: Dislokimi i linjës 10 kV.

10.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046 ) prej ores 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë Çikatovë (Kodi: 16100008) prej orës 08:00 – 09:00 dhe nga ora 16:00 – 17:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

TS. 10/04 kV Gllanasell Nikaj (kodi: 16100008135) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllanasellë- Nikaj.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe i ormanit 0.4kV.

10.03.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Montingu-Bërnicë (Kodi: 15019007) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Bërrnica, NSH Monting dhe Noti.

Arsyeja: Vendosja e shkarkueseve për daljen e re, realizimi i tokëzimit dhe rregullimi i daljes ekzistuese tokësore.

Punimet në rrjet, linku: https://ëëë.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Të ngjajshme

Haxhi Shala nuk e kalon pragun as në AAK

albswiss.com

Haziri për zgjedhjen e presidentit: S’ka shpëtim, veç vonim

albswiss.com

Reagon Këshilli i Prindërve, apelon te Qeveria që të mos mbyllen shkollat

albswiss.com