fbpx
16.1 C
Geneva
Saturday, June 1, 2024

Në këto qytete dhe fshtara nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto qytete dhe fshatra.

KEDS’i ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të realizimit të punimeve në rrjetin energjetik për siguri të sistemit.

Ky është orari i punimeve dhe i ndërprerjes së rrymës në rajone të ndryshme të Kosovës:

Rajoni i Prishtinës

1.

TS 35/10kV Fushë-Kosova I do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Lagjja e Re (Kodi: 10012004049) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja e Re.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Rajoni i Gjilanit

1.

TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10KV Vitia (Kodi: 61067005) prej orës 11:00 deri në ora 13:30

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës, Te Pasqyra dhe te Kisha Katolike).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J18 Spitali (Kodi 63000018) nga ora 11:00 deri 11:30 dhe nga ora 14:00 deri në 14:30

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

10/04KV Vitia (Kodi: 63000018045) prej orës 11:00 deri në ora 14:30
Vendet: Lagjja pas Spitalit.

Arsyeja: Rregullimi i kokave të kabllos të brendshme dhe të jashtme.

Rajoni i Prizrenit

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Studençani Gurëthyesi (Kodi: 32000018) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Rajoni i Gjakovës

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja Erenikut (Kodi: 80080011) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerim, Sadik Pozhegu dhe Ëesley Clark.

Arsyeja: Montimi – demontimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

Punime në projekte investive

Rajoni i Ferizajt

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 40000004223, 230, 231, 260, 219, 264, 221, 224, 227, 218, 282, 283) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Mekatyp-KS, TS Guri 1, VIVA R.Bajrami, VE-TRO-ISOL AG SH.P.K, TS V. Gërvalla II, Te Xhamia, Eskavatorit, TS Muhabi Berisha, TS Lagje e Re IV dhe TS Dogani.

Degëzimi 10 kV (kodi: 40000004252, 242, 243, 220) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Kadri Zeka, TS 28 Nëntori e Re – Blinda dhe MBTS.

Arsyeja: Kryerja e termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

Të Fundit
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img