fbpx
26.6 C
Geneva
Wednesday, July 17, 2024

Në këto vende nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër.

KEDS’i ka bërë të ditur se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, ditën e nesërme do të ketë ndërprerje të rrymës në disa komuna.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

05.03.2021

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi 10014002) prej orës 00:01 deri në ora 01:01

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Ndërrimi i papuçes së tensionit të mesëm në sekondarin e transformatorit TR 2 (Sn=8 MVA).

2.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001 ) prej orës 00:01 deri në ora 01:01

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Ndërrimi i papuçes së tensionit të mesëm në sekondarin e transformatorit TR 2 (Sn=8 MVA).

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.6 Ibrahim Banushi (Kodi: 11000001) prej orës 11:00 deri 11:20 dhe nga ora 14:10 deri 14:30

Vendet: rr.Ibrahim Banushi, rr.Elena Gjika, Shtëpia e Pleqve.

TS.10/04 kV Ibrahim Banushi 1 (Kodi: 11000001001) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: rr. Bajram Kelmendi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (Kodi: 32000006) prej orës 11:00 deri në ora 13:30

Vendet: Leshan, Tërrnje, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët; afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar NS Leshan te xhamia.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 40043007098, 039, 040, 042, 223, 036, 116, 041, 043, 037, 044, 045, 046, 047, 249, 048, 245, 049, 050, 051, 229, 099) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Kaçaniku i Vjetër, Begraca dhe Stagrova.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës betoni 12/1600 dhe vendosja e 2 konzollave të tensionit të mesëm sipas projektit TS Çardak Kaçanik i Vjetër.

06.03.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10 (20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Arben Jetullahu Arseko Sh.P.K. (Kodi 19000038257) nga ora 10:00 deri në 12:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza- një pjesë.

Arsyeja: Vendosja e kabllove dhe bazës së siguresave të tensionit të ulët.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Halit Ibishi (Kodi 40000003211) nga ora 09:00 deri në 16:00

Vendet: rr. Fehmi Agani.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 41000011306, 309, 377, 394, 315, 380, 027, 041, 289, 378) nga ora 14:00 deri në 17:00

Vendet: N.T.P. “Solid”, Universiteti “FAMA”, LAB-OIL, MACKAR L.L.C, Atlantik Group Bashkimi Projekt, Terminali (Standard benz), TS ”Afrimi” Betonjerka, Preoc, N.P.T. ” Decon “, NTP “SOLID” Mahir Hanxhiu.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakova

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet TR2 dhe pa tension mbesin:

Nga zbarrat kryesore 4 dalje 10kV (kthinat: J29, J30, J31 dhe J32), kthina J08 – Gjakova II (me dy dalje 10kV) dhe kthina J09 – Gjakova III (me 3 dalje 10kV) prej orës 06:30 deri në ora 07:30

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina, Skënderbeu (një pjesë), Zidi Sadik Agës, Zona Industriale-dalja që përfshin konsumatorët komercial, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë), Geberlland Thertorja, Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu (1 konsumator) dhe Sadik Stavileci, Tirana, Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2 konsumatorë) dhe Sylejmon Vokshi.

Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz, Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e zbarrave lidhëse (urave) ndërmjet zbarrave kryesore, zbarrave ndihmëse me zbarrat e kthinës J36.

Të Fundit
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img