8.2 C
Geneva
Saturday, December 9, 2023

NËSE… një poezi nga Fatime Kalimashi

NËSE…

Nëse
Nga sot nuk më shihni çdo ditë
Me ju do të jem në terr e në dritë
Me diellin do lind e të perëndoj
Me dashurinë për jetën me ju jetoj

Nëse
Nga sot nuk më takoni shumë
Për ju qëndroj zgjuar kur jini në gjumë
Me hënën dhe yjet për ju do bëj dritë
T’i kërkoni netët të kthehën në ditë

Nëse
Nga sot nuk kam kohë për t’ju shkruar
Mos jini kurreshtar as të befasur
Koha m‘kushtëzoi t’mos e harxhoj kot
Ta dua me shumë e të bëhem e fort

Nëse
Nga sot s’kam kohë për t‘ju uruar
Me kohën në kohë së bashku do jemi
Do të vij për ju për t‘mos u vonuar
Një copë kohë të vetës suaj tek unë e keni.

FK
14.11.2023
Shkruar gjatë udhëtimit në ✈️
12:13

Të Fundit
spot_img
Postimet më të lexuarat
spot_imgspot_img