Paraburgim për drejtorin e Sekretariatit të KPK-së dhe arrest shtëpiak për asistenten e tij – Alb'swiss TV
Alb'swiss TV
Lajme

Paraburgim për drejtorin e Sekretariatit të KPK-së dhe arrest shtëpiak për asistenten e tij

paraburgim-per-drejtorin-e-sekretariatit-te-kpk-se-dhe-arrest-shtepiak-per-asistenten-e-tij

Paraburgim për drejtorin e Sekretariatit të KPK-së dhe arrest shtëpiak për asistenten e tij.

Drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, i është caktuar masa e paraburgimit prej 30 ditësh, ndërsa për asistenten e tij, Marigona Berisha, është vendosur masa e arrestit shtëpiak.

Të dy u arrestuan me urdhër të Drejtorisë për Hetimin e Krimeve Ekonomike, më pas Këshilli Prokurorial i Kosovës suspendoi Lavdim Krasniqin me pagesë 50 për qind të pagës deri në marrjen e vendimit përfundimtar nga gjykata kompetente, si dhe asistentes së tij.

Krasniqi dyshohet për veprat penale Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Ushtrimi i ndikimit”, dhe “Dhënia e ndihmës kryesve pas kryerjes së veprave penale”, ndërsa, Berisha dyshohet për veprën penale “Moslajmërimi i përgatitjes së veprave penale”.

Të ngjajshme

Kryetari i ri i LDK-së: Nga sot pregatitemi për rikthimin e madh

albswiss.com

E thotë LDK: Nuk qëndrojmë në votimin e Osmanit nëse Kurti nuk tërheqet nga ligji për zgjedhjet

albswiss.com

Vjosa Osmani shkruan historinë, është personi më i votuar ndonjëherë në Kosovë

albswiss.com